Messer  Natmad Receptioner Åbenthus Firmafester Rejsegilde Julefrokost  Kickof   Festivaller

Referencer.

Vi levere mange forskellige, sjove, anderledes og helt nytænkende oplevelser til alle vores kunder. Her kan I se lidt nærmere på et udpluk af vores opgaver og løsninger for nogle af dem. Lad jer endelig inspirere og lad os i fællesskab skabe den rigtige løsning for jer.

Novo Nordisk:

Branding af nyt produkt i forbindelse med en medarbejderevent. Vi leverede en eftermiddag flere softicemaskiner og softice i farverne blå og rød som er farverne på de to produkter der skulle brandes i et nyt produkt. En sjov oplevelse og en nem måde at samle medarbejderne på.

Desuden har vi ved flere lejligheder afholdt ”familiedage” for Novo i Kalundborg. 700 medarbejdere med deres respektive familier til en dag i hyggens tegn. Hoppeborge, rodeotyre, mad og underholdning, en helt igennem alt inklusive løsning hvor vi beskrev opgaven og stod for arrangementet indtil sidste glade gæst gik hjem.  

Vig festival:

Særlig indgangsportal til Vig Festival i deres nye logo produceret efter specielle mål, som opfyldte deres behov for synlighed i forbindelse med indgang til festivalområdet.

Aktiviteter i forbindelse med festivallens børneland ”Viggo”. Her har vi gennem flere år stået for leveringen af blandt andet mobile klatrevæg, Highjumper og et utal af hoppeborge og andre sjove oplevelser. Desuden har vi også løst cateringopgaver såsom pølsevogne, madtelte, popcorn og candyflossmaskiner samt meget andet.

DHL:

600 glade medarbejdere med deres respektive familier til sjov og ballade. Hoppeborge, ansigtsmaling, bamsefabrik, rodeotyre, ponyridning, bord / bænke samt telte og underholdning, en helt igennem alt inklusive løsning hvor vi beskrev opgaven og stod for arrangementet indtil sidste glade gæst gik hjem.  

Team Rynkeby Holbæk:

Branding af velgørenhedsprojektet med et speciallavet produkt - "Rynke" en gul rodeogris med logo på, som teamet bruger ved forskellige arrangementer.

Post Danmark:

Afholdelse af familiedag som ved DHL.  

Holbæk by Night:

Aktivitet og underholdning i form af mobil klatrevæg, rodeotyre, hoppeborge, highjumper og meget andet. Kun fantasien sætter grænser – det lader vi os ikke begrænse af.

Må vi give dig et uforpligtende tilbud
på dit næste arrangement

-> Læs mere her


Madvogne

Pølse, Kebab, Sandwichvogn ? Alle vores vogne er godkendte, og altid med smilende, professionelt og uddannet personale som betjener jer.
 

-> Læs mere

 

Events

Sommerfester, firmafester, åbenthus, messer eller noget helt andet - lad os skabe de rigtige løsninger.
 

-> Læs mere

Udlejning

Rodeotyre, hoppeborge, klatrevæg, Byfesttog, Megabordfodbold og meget andet. lej alt til festen.   

 

-> Læs mere