Messer  Natmad Receptioner Åbenthus Firmafester Rejsegilde Julefrokost  Kickof   Festivaller

Hvem er vi?

Letevent.dk - oplevelser udover det sædvanlige

Letevent.dk er specialiseret i at levere sjove og anderledes oplevelser til erhvervslivet. Vi laver komplette løsninger og leverer alt, der skal til for at afholde et festligt arrangement - madvogne, underholdning og alt det andet. Kunden slipper for at bekymre sig om alt det praktiske, det står vi for.

Siden 2007 har det været vores mål altid at give vores kunder nogle gode oplevelser til en god pris. Vi elsker at sprede glæde og feststemning og ser det som vores fornemmeste opgave at skabe et godt arrangement, der vil blive husket med glæde længe efter.

Ingen opgave er for stor eller for lille

Vi klarer enhver opgave og leverer all inclusive løsninger over hele Sjælland. Vi er leverandør til alle typer af virksomheder – offentlige som private, store som små. For eksempel arrangerer vi ”familiedag” for Novo Nordisk og laver løsninger til festivaler og byfester og mange andre. Vi løser alle opgaver med stor seriøsitet, entusiasme og sætter en ære i altid at levere til tiden.

Hos letevent.dk er det kunden, der bestemmer, men vi lægger stor vægt på at yde den bedste rådgivning, så kunden får lige netop det arrangement, de ønsker. Det er derfor, vores kunder kommer igen år efter år. Vi er først glade og tilfredse, når kunden er det.

Socialt ansvarlige

Vores dygtige og engagerede medarbejdere er med til at sørge for, at alt spiller, som det skal, når vi leverer et arrangement til en kunde. Desuden samarbejder vi blandt andet med Holbæk Kommune om at give arbejde til folk i fleksjob og førtidspensionister. På den måde får vi dækket en del af vores behov for freelance og deltids medarbejdere, og giver udvalgte mulighed for spændende udfordringer, i samarbejde med vores fuldtidsmedarbejdere.

Godkendte produkter og uovertruffen service

Vores kunder er garanteret den bedste kvalitet, og at alt foregår, som loven foreskriver. Vi har nemlig kun produkter, der er godkendte og ansvarsforsikrede. Ét af vores andre varemærker er en uovertruffen service. Tilgængelige 24/7 under afholdelsen af et arrangement, så vi altid er lige ved hånden, hvis kunden skulle have behov for vores assistance.

Tag en rundtur på vores site eller kontakt os for at få mere at vide om vores produkter og ydelser.

Må vi give dig et uforpligtende tilbud
på dit næste arrangement

-> Læs mere her


Madvogne

Pølse, Kebab, Sandwichvogn ? Alle vores vogne er godkendte, og altid med smilende, professionelt og uddannet personale som betjener jer.
 

-> Læs mere

 

Events

Sommerfester, firmafester, åbenthus, messer eller noget helt andet - lad os skabe de rigtige løsninger.
 

-> Læs mere

Udlejning

Rodeotyre, hoppeborge, klatrevæg, Byfesttog, Megabordfodbold og meget andet. lej alt til festen.   

 

-> Læs mere