Messer  Natmad Receptioner Åbenthus Firmafester Rejsegilde Julefrokost  Kickof   Festivaller

Madvogne

Det er let, enkelt og altid et sikker beslutning at leje madvogne eller andre cateringløsninger hos letevent.dk. Vi står for det hele – vogn, personale, mad og transport og sørger for, at I eller jeres gæster bliver bespist på det aftalte tidspunkt og sted. Udvalget er stor og kvaliteten i top, og i er sikre på at jeres gæster får den optimale oplevelse.

Arrangementer af enhver slags

Vi kommer ud til alle typer af arrangementer. Det kan eksempelvis være rejsegilder, receptioner, jubilæum, åbent hus eller et festligt natmadsindslag til sommerfesten eller julefrokosten, eller noget helt andet?

Alt godt fra menuen

Vi har alt det med, som I ønsker at servere. Vil I eksempelvis gerne have et økologisk tema, pakker vi naturligvis vognen med de lækreste økologiske pølser, sandwich mm. I kan selv bestemme, hvad vi skal have med fra vores menukort. Vi kommer også gerne med et kvalificeret forslag i samråd med jer. Ring til os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Økonomi

Hos os er det nemt og billigt at leje madvogne, prisen er lille for en stor oplevelse og vi tilbyder kun kvalitets produkter. Vi sørger for det hele, pølsevogn, servering, råvarer og på det aftalte tidspunkt og sted. Vognene er pakket med kvalitet, og jeres ønsker.

Vores professionelle og uddannede personale har styr på detaljerne. De ved alt om behandling af fødevarer og den nødvendige hygiejne, der gør festen til en positiv og mindeværdig oplevelse. Lej en flot og velholdt pølsevogn fra letevent.dk, det gør jeres arrangement endnu mere festligt og sjovt.

Godkendte løsninger

Letevent.dk har kun godkendte vogne, og når du lejer en madvogn, kan du også opnå en god pris på andre af vores festlige indslag. Lej derfor ikke kun en pølsevogn når festen skal sættes i gang. Hos os kan du også leje fadølsanlæg, softicemaskiner, hoppeborge, rodeotyre og meget andet.

Gå på opdagelse her på vores overskueligt opbyggede side og få inspiration. Du kan også sende os en e-mail eller give os et opkald. Som professionelle fagfolk, kan vi måske komme med gode idéer til, hvad du kan kombinere således din fest bliver unik. Kun fantasien sætter grænser, det lader vi os ikke begrænse af. 

Pølsevogne Kebabvogn Sandwichvogn Andre vogne

 

 

Må vi give dig et uforpligtende tilbud
på dit næste arrangement

-> Læs mere her


Madvogne

Pølse, Kebab, Sandwichvogn ? Alle vores vogne er godkendte, og altid med smilende, professionelt og uddannet personale som betjener jer.
 

-> Læs mere

 

Events

Sommerfester, firmafester, åbenthus, messer eller noget helt andet - lad os skabe de rigtige løsninger.
 

-> Læs mere

Udlejning

Rodeotyre, hoppeborge, klatrevæg, Byfesttog, Megabordfodbold og meget andet. lej alt til festen.   

 

-> Læs mere